Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z zakonom, ki ureja varstvo potrošnikov. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Podatki o podjetju

Izdelki iz naravnega lesa, Matej Bah s.p.
Cesta v Kostanj 5A
1000 Ljubljana
ID za DDV: 83957839
TRR: SI56 0288 9026 3230 512

Naročanje izdelkov in cene

Vse cene so v evrih in veljajo na dan oddaje naročila. V skladu s prvim odstavkom 94. člena ZDDV-1 se DDV ne obračuna.

Dobava izdelkov

Če je naročeni izdelek na zalogi, je dobavni rok do 5 delovnih dni po prejemu potrdila o prejemu plačila. Če izdelka slučajno ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času po prejemu vašega naročila.

V primerih, ko naročenega izdelka nimamo na zalogi in pride do nepredvidenih težav, povezanih z izdelavo ali dobavo izdelka, si pridržujemo pravico do podaljšanja roka dobave, o čemer vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času.

Odgovornosti za morebitno škodo, ki bi vam nastala zaradi daljših dobavnih rokov naročenih izdelkov, ne prevzemamo.

Ob prevzemu naročenega izdelka ste ga dolžni pregledati z vso potrebno skrbnostjo ter nam nemudoma sporočiti vsako napako. Z dnem prevzema izdelka preide slednji v last kupca, s tem pa tudi nevarnost za njegove poškodbe, uničenje ter odtujitev.

Dostava

Vse naročene izdelke je mogoče brezplačno prevzeti na naši lokaciji v Ljubljani (Cesta v Kostanj 5a ali Rakuševa 4).

Izdelke lahko za doplačilo dostavimo tudi na izbrani naslov v Sloveniji. Stroški dostave so odvisni od vrste naročenega izdelka:

  1. Pri manjših izdelkih znaša strošek dostave 7,00 EUR ne glede na lokacijo dostave. V teh primerih se strošek v postopku oddaje spletnega naročila pri označeni izbiri dostave na izbrani naslov avtomatično prišteje znesku nakupa.
  2. Pri večjih izdelkih je strošek dostave odvisen od oddaljenosti lokacije dostave. O načinu in stroških dostave večjih izdelkov se s stranko individualno dogovorimo v postopku obdelave naročila.

Način plačila

Plačilo po predračunu z nakazilom na naš TRR. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila izdelka na zalogi oz. z izdelavo izdelka, ki ni na zalogi, bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Če vašega nakazila ne bomo prejeli do dneva zapadlosti, vas bomo z opominom ponovno pozvali k plačilu. Če znesek ne bo poravnan niti v dodatnem roku, bomo šteli, da ste odstopili od naročila.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V primeru, da vam prejeti izdelek ne ustreza, nam v roku 14 dni od prejema to sporočite preko telefona ali elektronske pošte in nam izdelek nato v roku 14 dni vrnite. Blago nam vrnite nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Izdelek, ki vam ne ustreza, pošljite na naslov Matej Bah, Rakuševa 4, 1000 Ljubljana. Kupnina bo vrnjena na vaš TRR, ki nam ga sporočite preko elektronske pošte. Pripišite tudi podatke o imetniku TRR (ime, priimek, naslov). S posredovanjem teh podatkov se strinjate, da vračilo kupnine izvedemo na sporočeni transakcijski račun, kar sprejemate kot izpolnitev ter jamčite tudi za resničnost in pravilnost navedenih podatkov.

Neposredni strošek vračila blaga krije kupec.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali povpraševanja po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo preko elektronske pošte na info@goodbed.si ali preko telefona na 041 299 046.