Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z zakonom, ki ureja varstvo potrošnikov. Obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Podatki o podjetju

Izdelki iz naravnega lesa, Matej Bah s.p.
Cesta v Kostanj 5A
1000 Ljubljana
ID za DDV: 83957839
TRR: SI56 0288 9026 3230 512

Naročanje izdelkov in cene

Vse cene so v evrih in veljajo na dan oddaje naročila. V skladu s prvim odstavkom 94. člena ZDDV-1 se DDV ne obračuna.

Dobava izdelkov

Če je naročeni izdelek na zalogi, je dobavni rok do 5 delovnih dni po prejemu potrdila o prejemu plačila. Če izdelka slučajno ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času po prejemu vašega naročila.

Dostava

Osebni prevzem na naši lokaciji v Ljubljani (Cesta v kostanj 5a ali Rakuševa 4) ali dostava na želeno lokacijo v Sloveniji. Stroški dostave znašajo 5,00 EUR.

Način plačila

Plačilo po predračunu z nakazilom na naš TRR. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Naročeni izdelek boste prejeli v 3 – 5 delovnih dneh po prejemu nakazila na naš TRR.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V primeru, da vam prejeti izdelek ne ustreza, nam v roku 14 dni od prejema to sporočite preko telefona ali elektronske pošte in nam izdelek nato v roku 14 dni vrnite. Blago nam vrnite nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Izdelek, ki vam ne ustreza, pošljite na naslov Matej Bah, Rakuševa 4, 1000 Ljubljana. Kupnina bo vrnjena na vaš TRR, ki nam ga sporočite preko elektronske pošte. Pripišite tudi podatke o imetniku TRR (ime, priimek, naslov). S posredovanjem teh podatkov se strinjate, da vračilo kupnine izvedemo na sporočeni transakcijski račun, kar sprejemate kot izpolnitev ter jamčite tudi za resničnost in pravilnost navedenih podatkov.

Neposredni strošek vračila blaga krije kupec.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali povpraševanja po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo preko elektronske pošte na info@goodbed.si ali preko telefona na 041 299 046.